Terapia neurometabolike

Konsumimi i vazhdueshëm dhe kompulsiv i substancave dehëse, alkoolit dhe substancave të tjera psikoaktive ndikon negativisht në sistemin nervor qendror. 

Terapia neurometabolike është e rëndësishme sepse stimulon sintezën dhe përdorimin e oksigjenit dhe glukozës. Në këtë mënyrë, sinteza e adenozinës trifosfatit rritet më shumë se 20 herë në kushtet e ishemisë dhe hipoksisë. Përbërja e preparateve neurometabolike përfshin rreth 30 për qind të substancave organike, si peptide, aminoacide, nukleozide, lipide dhe oligosakaride, si dhe mikroelementë të nevojshëm (natrium, kalcium, fosfor, magnez). Për shkak të veprimit të tyre, transferimi i glukozës nga gjaku në tru mund të rritet deri në 50 për qind!

Mjekësia rigjeneruese në trajtimin e varësisë në klinikën MedTim aplikohet në kombinim të përshtatshëm me terapinë speciale dhe psikoterapinë. Në më pak se katër javë nga aplikimi i terapisë neurometabolike, arrihet një përmirësim në më shumë se 85 për qind të pacientëve që përballen me çrregullime dhe probleme të ndryshme psikologjike.

Efektet e terapisë neurometabolike

Efektet e terapisë neurometabolike përfshijnë:

Mjekësia rigjeneruese që përmban terapinë neurometabolike redukton deficitet ushqyese dhe përmirëson ndjeshëm lidhjet nervore.

Vendoseni jetën tuaj në rrugën e duhur

Na telefononi dhe caktoni një takim me mjekët tanë

Aktiviteti biologjik i stimuluesve neurometabolikë ka efektet e mëposhtme:

Menjëherë pas pranimit në klinikën tonë të trajtimit të varësisë, pacienti do t’i nënshtrohet një ekzaminimi të plotë diagnostik për të vlerësuar gjendjen e tij shëndetësore dhe për të marrë një vendim për hapat e parë në terapi.

Kur përdoret terapi neurometabolike?

Terapia neurometabolike përdoret në situatat e mëposhtme:

Terapia neurometabolike nuk aplikohet në rast të reagimeve negative ndaj disa komponentëve të terapisë.

Trajtimet e varësisë

Trajtimi i varësisë nga heroina

Një qasje individuale ndaj pacientëve do t'ju bëjë të harroni përdorimin e këtyre substancave psikoaktive.

Trajtimi i alkoolizmit

Thuajini lamtumirë varësisë ndaj alkoolit dhe shpëtoni njëherë e përgjithmonë nga kjo plagë.

Trajtimi i varësisë nga kumari

Falë metodave inovative të trajtimit, kumari do të bëhet e kaluara juaj.

Trajtimi i varësisë nga kokaina

Me një përqindje të lartë suksesi, ne i largojmë pacientët nga përdorimi i kësaj lënde narkotike.

Ose kontaktoni përmes formës së postës elektronike.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *