Akomodimi në klinikën MedTiM

Klinika e trajtimit të varësisë MedTiM është ndërtuar sipas standardeve botërore dhe, si e tillë, është një nga më të mëdhatë dhe më bashkëkohoret në Evropë. Gjatë ndërtimit, u përpoqëm që akomodimi në klinikë të sigurojë funksionalitet dhe komoditet maksimal. Përveç aspektit mjekësor, vëmendje të veçantë i kemi kushtuar edhe komoditetit dhe prakticitetit të pacientëve tanë. 

Klinika jonë ka 19 dhoma teke dhe dyshe, si dhe 6 suita. Në këtë ambjent të klinikës ka edhe një dhomë përkujdesjeje ku infermierët vendosin çdo ditë kateterë venoz periferik, matin presionin e gjakut, temperaturën dhe kryejnë procedurat e përditshme farmakologjike terapeutike.

Në të njëjtin zonë ndodhet edhe zyra e mjekut të përgjithshëm, ku mjekët tanë të përgjithshëm ekzaminojnë çdo ditë pacientët, kryejnë p.sh. ekzaminimet elektrokardiografike dhe nëse është e nevojshme, përshkruajnë dhe kryejnë trajtime dhe analiza shtesë.

Dhomat

Dhomat e bollshme, komode dhe të pajisura në mënyrë moderne ofrojnë akomodim për pacientët në programet të trajtimit të varësisë në klinikën MedTiM, duke siguruar privatësi maksimale.

Dhoma dyshe standarde

Kjo dhome ofron strehim dhe komoditet për dy pacientë. Dhoma është e pajisur me dy shtretër, TV dhe komodinat. Tualeti është i përbashkët dhe ndahet mes pacientëve. Kjo lloj dhome nuk paguhet shtesë sepse përfshihet në çmimin e programit.

Dhoma teke

Dhoma është dekoruar me kujdes për të krijuar një ambient të qetë gjatë qëndrimit tuaj në klinikë. Është e pajisur me një shtrat dopio që ofron komoditet dhe relaksim, një tavolinë dhe një televizor. Tualeti është i pajisur me vaskë duke ju ofruar mundësinë e relaksimit të plotë. Kjo lloj dhome ka gjithashtu një opsion me ballkon dhe banjo të veçantë, kundrejt tarifës shtesë.

Dhoma teke VIP

Kjo dhomë komode dhe funksionale ju ofron gjithçka që ju nevojitet për një qëndrim të relaksuar në klinikë. Dhoma është e pajisur me një shtrat dopio të gjerë që ofron rehati dhe komoditet. Në dhomën e ndenjes ka një divan të rehatshëm dhe një kolltuk, si dhe një tavolinë për t’u çlodhur duke lexuar ose duke parë TV. Kjo dhomë ka edhe një banjo moderne.

Kjo dhome ofrohet kundrejt pagesës shtesë.

Vendoseni jetën tuaj në rrugën e duhur

Na telefononi dhe caktoni një takim me mjekët tanë

Dhoma e ngrënies dhe zona kreative

Në kompleksin e qendrës mjekësore MedTiM ndodhet edhe dhoma e ngrënies ku shërbehen ushqime cilësore, të përgatitura në restorantin tonë. Dhoma e ngrënies është projektuar për 20 pacientë, ku mund të gjejnë ushqim, pije, ushqime, fruta dhe trajtime gjatë gjithë ditës. 

Në hollin e gjerë ka edhe një zonë krijuese me karrige dhe divane të rehatshme, ku pacientët mund të kalojnë kohën e lirë duke parë televizor, filma, duke luajtur lojëra PlayStation dhe lojëra në tavolinë.

Kjo sallë e bollshme dhe e pajisur në mënyrë moderne nuk është vetëm një vend për të ngrënë apo për të kaluar kohën, por edhe një pjesë ku pacientët mund të kalojnë kohën e lirë, të shoqëruar dhe të punojnë me terapistët e punës.