Terapia me gazin ksenon

Terapia me gazin ksenon luan një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm në trajtimin e varësisë. Duke pasur parasysh karakteristikat e tij, ksenoni përdoret më shpesh sot për të trajtuar lloje të ndryshme të stresit. Më konkretisht, bëhet fjalë për dhimbje koke, çrregullime të gjumit, sindromën e lodhjes kronike, çrregullime depresive gjatë rehabilitimit, por edhe për rigjenerimin e trupit pas një sëmundjeje.

Përveç kësaj, ksenoni përdoret në terapinë rigjeneruese në trajtimin e varësisë për të përmirësuar aftësitë e punës së pacientit. Është e rëndësishme të theksohet se ksenoni mund të mbrojë qelizat nervore (neuroprotection) dhe në të njëjtën kohë të ketë një efekt pozitiv në përthithjen e qelizave të sistemit nervor qendror.

Pikërisht kjo është arsyeja pse terapia me gazin e rrallë ksenon konsiderohet terapia e së ardhmes, pasi do të ketë një ndikim të rëndësishëm dhe aplikim të gjerë në trajtimin e sëmundjeve të trurit. 

Shënim: Kjo qasje përfaqëson një alternativë serioze ndaj metodave ekzistuese të farmakoterapisë.

Terapia me gazin ksenon është plotësisht e sigurt dhe e padëmshme

Së pari, ksenoni (Xe) është një gaz i rrallë inert. Nuk i nënshtrohet biotransformimit dhe duhen tre deri në katër minuta për t’u eliminuar nga trupi përmes mushkërive. 

Megjithatë, ndryshe nga preparatet e tjera farmaceutike të përdorura në mjekësi, ksenoni nuk është toksik dhe nuk ka veti kancerogjene. Ai sillet në mënyrë të paanshme në trup, nuk shkakton efekte anësore, alergji dhe efekte kardiodepresive.

Gjithashtu, gazi ksenon nuk ndikon në mpiksjen e gjakut, përbërjen morfologjike të qelizave dhe sistemin imunitar. Në të njëjtën kohë, nuk ndryshon statusin neuroendokrin dhe është ekologjikisht plotësisht i pastër dhe i padëmshëm.

Vendoseni jetën tuaj në rrugën e duhur

Na telefononi dhe caktoni një takim me mjekët tanë

Terapia me gazin ksenon - Për një efekt terapeutik të shpejtë dhe të sigurt

Krahasuar me metodat e tjera të trajtimit, terapia me gazin ksenon që aplikojmë na lejon të arrijmë shpejt një efekt të fortë terapeutik në fushat e mëposhtme:

Trajtimet e varësisë

Trajtimi i varësisë nga heroina

Një qasje individuale ndaj pacientëve do t'ju bëjë të harroni përdorimin e këtyre substancave psikoaktive.

Trajtimi i alkoolizmit

Thuajini lamtumirë varësisë ndaj alkoolit dhe shpëtoni njëherë e përgjithmonë nga kjo plagë.

Trajtimi i varësisë nga kumari

Falë metodave inovative të trajtimit, kumari do të bëhet e kaluara juaj.

Trajtimi i varësisë nga kokaina

Me një përqindje të lartë suksesi, ne i largojmë pacientët nga përdorimi i kësaj lënde narkotike.

Ose na kontaktoni përmes formës së postës elektronike.