Qendër trajtimi spa për relaksim dhe masazhe

Në klinikën e trajtimit të varësisë MedTim, do të gjeni një qendër moderne spa që përfshin një sauna moderne, dhomë masazhi dhe dhomë fizioterapie. Pacientët kanë mundësinë të pushojnë në privatësi të plotë në këtë banjë moderne, duke u dhënë atyre mundësinë të shijojnë qetësinë dhe përfitimet e mirëqenies çdo ditë.

Fizioterapi dhe masazhe

Suksesi në trajtimin e varësisë qëndron kryesisht tek pacientët që e kanë kapërcyer varësinë falë trajtimeve, masazheve dhe procedurave tona inovative, si dhe teknikave të fizioterapisë që ne aplikojmë.
Klinika e trajtimit të varësisë MedTiM është e pajisur me pajisje moderne të fizioterapisë. Masazhet përdoren në trajtimin e varësive dhe problemeve psikologjike si një mjet për të ndihmuar në relaksimin e muskujve, për të rritur tonin dhe për të rritur fleksibilitetin e tyre. Duke masazhuar pacientin, ne arrijmë një efekt relaksues në trup, rregullojmë rrahjet e zemrës, ulim presionin e gjakut dhe arrijmë një ritëm të duhur të frymëmarrjes.

Dhoma hiperbarike

Dhomat hiperbarike ofrojnë një sërë përfitimesh, duke përfshirë rritjen e përqendrimeve të oksigjenit, të cilat mund të nxisin shërimin dhe të kenë efekte të dobishme në një sërë kushtesh mjekësore. Këto përfitime përfshijnë:
Është e rëndësishme të theksohet se përdorimi i dhomave hiperbarike duhet të jetë nën mbikëqyrjen e profesionistëve të kualifikuar shëndetësorë dhe mund të përshkruhet si pjesë e një plani specifik trajtimi për kushte të caktuara mjekësore. Përfitimet mund të ndryshojnë në varësi të sëmundjes së trajtuar dhe mënyrës së administrimit të terapisë.

Kapsula Alpha LED Oxy Spa

Kapsula Alpha LED Oxy Spa ofron një përvojë të plotë mirëqenieje me përfitime të shumta për lëkurën dhe mirëqenien e përgjithshme. Disa nga avantazhet e saj përfshijnë:

Vendoseni jetën tuaj në rrugën e duhur

Na telefononi dhe caktoni një takim me mjekët tanë

Drenazhi limfatik

Drenazhimi limfatik janë teknika terapeutike që synojnë stimulimin e qarkullimit të limfës, lëngut të pastër që mbart qelizat e sistemit imunitar përmes sistemit limfatik. Këtu janë disa nga përfitimet që lidhen me këto masazhe:

Masazhet - terapeutike ose relaksuese

Masazhet terapeutike ofrojnë një sërë përfitimesh për mirëqenien fizike dhe mendore. Këtu janë disa përfitime të zakonshme që lidhen me terapinë e masazhit:

Stimulim me rrymë elektrike ose elektrostimulim

Masazhet me stimulim elektrik ose elektrostimulues mund të përdoren si një shtesë e masazheve klasike për të ofruar përfitime të ndryshme. Këtu janë disa përfitime të mundshme të masazhit elektrostimulues:

Sauna me rreze infra të kuqe

Një sauna me rreze infra të kuqe është një variant i saunës tradicionale që përdor radiatorë infra të kuqe për të prodhuar nxehtësi. Përfitimet e mundshme të një sauna infra të kuqe:

Haloterapia

Haloterapia, e njohur gjithashtu si terapia me kripë, është një praktikë alternative që përfshin thithjen e grimcave të kripës për të përmirësuar shëndetin e frymëmarrjes:
Përfitimet e mundshme: