Ekipi ynë

Klinika e trajtimit të varësisë MedTiM - Ekipi i mjekëve dhe stafit mjekësor

Në Klinikën e Trajtimit të Varësisë MedTiM, ekipi ynë mjekësor dhe specialistët përcaktojnë përsosmërinë përmes angazhimit të tyre të palodhur për mirëqenien e pacientit. Përkushtimi i tyre i pashoq dhe ndjeshmëria e vërtetë krijojnë një mjedis shërues të karakterizuar nga dhembshuria, ekspertiza dhe mbështetja e paçmuar.

Ky ekip i jashtëzakonshëm formon përvojën e kujdesit shëndetësor cilësor, duke e ngritur çdo udhëtim drejt rikuperimit në një nivel besimi dhe shprese.

Njihuni me ekipin e ekspertëve në klinikën tonë.

Dr Aleksej Elistratov

Drejtor i klinikës

Prof. dr. Ivan Dimitrijeviq

Neuropsikiatër, profesor i brendshëm në Fakultetin e mjekësisë

Natasha Radakoviq

Office manager

Bozhana Konaçaloviq

Pedagoge speciale e diplomuar - master, këshilltare familjare

Bozhana Konaçaloviq

Pedagoge speciale e diplomuar - master, këshilltare familjare

Dr Zdravka Stankoviq - Piroviq

Mjeke e përgjithshme

Gordana Bujushiq

Mjeke psikiatër

Dr Vladana Milosavljeviq

Marija Milosavljeviq

Master psikologji klinike - Edukatore e terapisë sistematike

Miona Prokiq

Psikologe klinike

Bojan Shijan

Psikolog

Ivana Matoviq

Psikologe

Neva Poçuça

Psikologe klinike

Marko Gjorgjeviq

Teknik mjekësor

Zorana Radivojeviq

Infermiere

Natasha Radakoviq

Office manager

Irena Medenica

Hr menaxhere

Millosh-Pejovic

Milosh Pejoviq

Ergoterapist

Milosh Nedeljkoviq

Fizioterapist

Zheljko Iliq

Shef i sigurimit