Klinika për trajtimin e sëmundjeve të varësisë

Largoni varësinë nga drogat dhe problemet e shëndetit mendor në vetëm 14 ditë. Narkomania, alkoolizmi, kumari, problemet mendore.

Detoksifikimi dhe trajtimi i varësisë.

Metodat inovative dhe të vlerësuara të cilat japin rezultate

Kurimi i probleme psikike

Kujdes i plotë për shëndetin tuaj mendor

Procedurat

Terapi moderne që mbështesin efektet e trajtimit

MedTim - Klinikë bashkëkohore për sëmundjet e varësisë

Mirë se vini në MedTim, qëndra juaj moderne për detoksifikimin e drogës në Beograd, Serbi. Në vetëm 1 orë fluturim larg Shqipërisë, ekipi ynë i vlerësuar me çmime i mjekëve me përvojë ofron trajtim të personalizuar për të gjitha format e varësisë. Me metoda e pajisje moderne dhe një qasje individuale, ju sigurojmë kujdes për çdo pacient.

Pavarësisht nga ashpërsia e varësisë apo problemeve psikologjike, ne jemi të përkushtuar për të trajtuar çdo pacient. Qëllimi ynë është t’ju kthejmë në rrugën e duhur dhe jemi këtu për të mbështetur familjen tuaj në çdo hap.

RIKUPERIMI i plotë dhe maturia e qëndrueshme që meritoni!

Zgjedhja e një klinike të besueshme për trajtimin e varësisë është thelbësore. Çdo qëndër detoksifikimi ka qasje të ndryeshme dhe efektiviteti mund të ndryshojë. Besueshmëria jonë bazohet në prova konkrete, hapat e rikuperimit, kënaqësinë e pacientit dhe respektimin e standardeve të industrisë. Ne garantojmë transparencë, etikë dhe bashkëpunim me profesionistët e shëndetësisë për të ofruar trajtim cilësor, duke dëshmuar kështu pozicionin tonë ndër klinikat më të mira në fushën e trajtimit të varësisë.

Spitali modern i varësisë - Pacientët vijnë gjithmonë të parët

MedTiM, si një qendër private detoksifikimi, shquhet për angazhimin e saj për shëndetin dhe mirëqenien e çdo pacienti. Ne ofrojmë një qasje mjekësore gjithëpërfshirëse në të gjitha fazat e trajtimit, me theks në kujdesin cilësor dhe personalizimin për të siguruar rezultate të qëndrueshme. Ekipi ynë mjekësor me përvojë bashkëpunon me çdo pacient, duke krijuar një mjedis mbështetës që inkurajon shërimin dhe marrjen e kontrollit të jetës.

Ekipi i mjekëve me përvojë

Pacientët trajtohen nga një ekip i lartë mjekësh, psikiatërsh, psikologësh dhe pedagogësh specialë në spitalin më modern të pajisur për trajtimin e varësisë, depresionit dhe ankthit.

Përvojë shumëvjeçare

Falë përvojës së pasur të ekipit tonë, ne kemi fituar atë që është më e vlefshme - besimin e pacientëve dhe rekomandimet e tyre pozitive për trajtimin e varësisë.

Kujdes intensiv modern

Klinika jonë ndërkombëtare, e specializuar në rehabilitimin e të gjitha substancave, i përmbahet standardeve mjekësore globale me nëntë shtretër të njësisë së kujdesit intensiv.

Mjekimi ambulator

Çdo pacient vazhdon trajtimin ambulator për një vit dhe gjatë kësaj periudhe ka mbështetje psikologjike me telefon me një psikolog ose pedagog special.

Daliborka Shuto

Daliborka Shuto

Perkthyesja e gjuhës shqipe

Jemi në dispozicionin tuaj në çdo moment

Investimi më i mirë i jetës suaj

Klinika më e mirë për trajtimin e varësisë në Evropë

Varësia është një sëmundje që mund të shkatërrojë plotësisht jetën personale dhe familjare të një individi, ndaj është e rëndësishme ta njohësh atë në kohë dhe të kërkosh ndihmë. 

Qendra private e detoksifikimit MedTiM ofron paketa gjithëpërfshirëse dhe programe trajtimi për çdo formë varësie. Pavarësisht nga lloji i varësisë, çdo paketë përfshin:

Trajtimi i varësisë nga heroina

Një qasje individuale ndaj pacientëve do t'ju bëjë të harroni përdorimin e këtyre substancave psikoaktive.

Trajtimi i alkoolizmit

Thuajini lamtumirë varësisë ndaj alkoolit dhe shpëtoni njëherë e përgjithmonë nga kjo plagë.

Trajtimi i varësisë nga kumari

Falë metodave inovative të trajtimit, kumari do të bëhet e kaluara juaj.

Trajtimi i varësisë nga kokaina

Me një përqindje të lartë suksesi, ne i largojmë pacientët nga përdorimi i kësaj lënde narkotike.

Trajtimi i varësisë nga benzodiazepinat

Metodat e njohura botërorë të trajtimit do t'ju çlirojnë nga ky zakon i keq.

Varësia ndaj kanabisit

Kanabisi ka shumë pasoja negative shëndetësore, ndër të cilat më e rëndësishmja është varësia.

Trajtimi i varësisë nga opijatet

Një qasje e përshtatur për çdo pacient do t'ju ndihmojë të harroni përdorimin e këtyre substancave psikoaktive.

Trajtimi i ankthit

Mos lejoni që frika irracionale t'ju bllokojë. Me ndihmën tonë do ta kapërceni këtë problem!

Trajtimi i depresionit

Duke përdorur trajtime unike psikologjike, ne i rikthejmë kuptimin jetës suaj. Sepse ekziston një zgjidhje!

Multidisiplinariteti ynë: pasuria jonë në trajtimin e varësive

Vendoseni jetën tuaj në rrugën e duhur

Na telefononi dhe caktoni një takim me mjekët tanë

Ne jemi këtu për të fituar së bashku

Klinika e re moderne në Beograd për trajtimin e të gjitha llojeve dhe formave të varësisë

Qendra jonë e trajtimit të varësisë shquhet për punësimin e ekspertëve me famë botërore në fushën e trajtimit të varësisë. Me përvojë shumëvjeçare, duke punuar me mijëra pacientë nga e gjithë bota dhe angazhim në klinikat më të mira publike dhe private në Serbi dhe Rusi, garantojmë ndjekje të plotë. Qendra për detoksifikimin drejtohet nga Dr. Alexey Elistratov, një mjek i njohur ndërkombëtarisht, i cili është vlerësuar me çmime dhe mirënjohje të shumta për kontributin e tij në përmirësimin e trajtimit të varësisë. Si udhëheqësi dhe lëvizësi kryesor i vizionit tonë, Dr. Elistratov ka më shumë se 30 vjet përvojë dhe gjatë karrierës së tij ka punuar në klinikat më eminente në Angli, Rusi dhe Serbi.

Alexey Elistratov 
– Drejtori i Klinikës –

Një ekip ekspertësh të njohur ndërkombëtarisht në trajtimin e varësisë

Përveç objektit për trajtimin e varësisë, i cili është i pajisur sipas standardeve botërore, në çdo kohë në shërbimin tuaj janë ekspertët tanë me përvojë shumëvjeçare – psikiatër, anesteziologë, internistë, psikologë, pedagogë specialë, teknikë mjekësorë, sigurimi dhe personeli jomjekësor. Spitali ynë i trajtimit të varësisë është një ekip i madh në të cilin të gjithë kontribuojnë në ruajtjen e cilësisë së punës në një nivel të lartë, në mënyrë që të gjitha procedurat dhe trajtimet të kryhen sipas planit të trajtimit dhe të japin rezultatet e pritura.

Prof. Dr.Ivan Dimitrijeviq

Neuropsikiatër, profesor i brendshëm në Fakultetin e Mjekësisë

Gordana Bujushiq

Mjeke psikiatër

Bozhana Konçaloviq

Pedagoge e soecializuar, këshilltare familjare

Dr Zdravka Stankoviq - Piroviq

Mjeke e përgjithshme

Spitali për sëmundjet e varësisë - Komoditeti dhe privatësia maksimale që meritoni

Sa i përket qendrës për trajtimin dhe akomodimin e varësisë, MedTim ka 19 dhoma, nga të cilat 6 janë suita me krevate dopio dhe 13 dhoma me një dhe dy krevate tek. Përveç kësaj, suitat janë plotësisht të përshtatura dhe të destinuara për pacientët që duan më shumë rehati dhe privatësi gjatë trajtimit mjekësor. Disa nga dhomat kanë një tarracë që është caktuar edhe si zonë për pirjen e duhanit. 

Në mënyrë që pacienti të shfrytëzojë kohën në mënyrë optimale gjatë pasdites, si dhe pas trajtimeve mjekësore dhe psikologjike, qendra e trajtimit të varësisë MedTim ofron një program spa argëtues dhe inovativ që përfshin: sauna infra të kuqe, spa Alpha LED Oxy kapsulën, dhomë hiperbarike, palestër, masazh klasik, drenazh limfatik dhe kinesiterapi.

Dëshmi nga pacientët në qendrën tonë të trajtimit të varësisë

Klinika MedTim për trajtimin e çdo lloji varësie dhe problemeve mendore - Gjithmonë në shërbim të shëndetit tuaj, 24/7.

Jemi gjithmonë në shërbim të të gjithë pacientëve tanë. Për këtë arsye ofrojmë shërbime transferimi nga aeroporti, duke marrë parasysh koston dhe kohën e udhëtimit:

Do të merrni një mirëseardhje dhe shoqërim në aeroport.

U ofrojmë praninë e një përkthyesi në gjuhën tuaj amtare, gati për t'ju ndihmuar në çdo moment.

Ju sigurojmë kujdes dhe ndihmë gjatë gjithë ditës në spitalin tonë.

Pas përfundimit të trajtimit, ju sjellim përsëri në aeroport.

Mësoni gjithçka rreth sëmundjeve të varësisë dhe problemeve të tjera psikike